Igre talentov 2019

IGRE TALENTOV so že nekaj let zapovrstjo prepoznavna prireditev v občini Velenje, kjer se nadarjeni otroci osnovnih šol predstavijo širšemu občinstvu v Domu kulture Velenje. Poleg predstavitve talentov pa ima prireditev tudi dobrodelni namen. Sodelujejo vse osnovne šole v Velenju, na igrah pa se bo predstavi skoraj 50 talentov.

Letos bo voditelj "Iger talentov" znani Stand-Up komik Uroš Kuzman z njegovim talentiranim učencem Tjašem Esihom. Gostja večera bo letošnja tekmovalka na resničnostnem šovu "Znan obraz ima svoj glas", Maja Oderlap.

Zbran denar od vstopnic in sponzorstva se v celoti prenese za dva namena:

  • polovico ga dobi šolski sklad osnovne šole, ki soorganizira prireditev,
  • drugo polovico pa ga Interact klub s pomočjo Rotary kluba Velenje in Društva prijateljev mladine nameni za športne počitnice dvajsetim (20) socialno ogroženim otrokom iz našega okolja.


Starši, stari starši, sorodniki dobite vstopnice v tajništvu osnovne šole kamor hodi vaš otrok. Za zunanje obiskovalce so možne rezervacije:
Od 7-14h na tel.: 03/898.33.60 (tajništvo OŠ MPT)
Od 14-20h na tel.: 040/881.467 (Tajda, Interact klub Velenje)

Rezervirane karte boste lahko prevzeli 1 uro pred prireditvijo na blagajni v Domu kulture Velenje. Vstopnino 5€ donirate za šolski sklad Osnovne šole Miha Pintar Toledo Velenje in športne počitnice socialno ogroženih otrok.

Interact je svetovna organizacija (v okviru Rotary), ki združuje mladostnike od 12-18 leta starosti po celem svetu. Cilj te organizacije je vzpodbujanje mladih k aktivnemu ustvarjanju, druženju, pa tudi dobrodelnosti.

Vabljeni v četrtek 14.11.2019 ob 18.00 uri v Kulturni dom Velenje.


arhiv novic