Javna predavanja Rotary kluba Velenje, dr. Bojan Dobovšek: Za dobro državo gre

V ponedeljek, 07.11.2016 ob 19.19 uri  bo v okviru javnih predavanj Rotary kluba Velenje v Knjižnici Velenje, potekal pogovor dr. Bojana Dobovška z Velenjčani na temo zakaj država ne funkcionira, tako kot si želimo. Pogovor se bo vrtel okrog korupcije, finančne kriminalitete, neformalne ekonomije in vladanja s strahom.

Dr. Bojan Dobovšek je vodja poslanske skupine Nepovezanih poslancev državnega zbora RS in redni profesor na Fakulteti za varnostne vede, Univerza v Mariboru. Bil je predstavnik sodne veje oblasti v prvi Komisiji za preprečevanje korupcije. Je avtor številnih knjig in organizator konferenc na teme s področja organizirane kriminalitete in korupcije, kar je predstavljal tudi v tujini. Je tudi pobudnik ustanovitve zavoda Dobra država, ki bo deloval kot interesno združenje proti korupciji, finančni kriminaliteti in vplivu neformalnih mrež.

Vabljeni vsi, ki vas zanima ta tematika.

Zaradi morebitnega velikega zanimanja in lažje organizacije vas prosimo za predprijavo z imenom in priimkom na prijave@rotaryklubvelenje.si. Potrditev prijave na predavanje ne zagotavlja sedeža v primeru prevelikega števila slušateljev, zato prosimo za pravočasen prihod.

Organizatorja: Knjižnica Velenje in Rotary klub Velenje.       
Predavanje je brezplačno.


arhiv novic