3. Pikin Ultra tek

Rotary klub Velenje se zahvaljuje vsem za iskreno mnenje o prireditvi - tretjem Pikinem ultra teku, prejeli smo veliko pohval, sporočil z superlativi o pripravi le-te. Dogodek je v prvi vrsti namenjen zbiranju sredstev za športne počitnice otrok, ki jih organizira Rotary klub Velenje  v sodelovanju z  Medobčinska zvezo prijateljev mladine Velenje in Športno unijo Slovenije. Z dogodkom smo uspeli zbrati 1.131 EUR.

Temu znesku pa se dodajo še sredstva letošnjega večjega pokrovitelja Triglav Svetovanje d.o.o., ki bo za vsako sprejeto in opravljeno svetovanje v prihodnjem obdobju doniralo še dodatnih 10 EUR/svetovanje. Svetovanje bo opravljeno brez nadaljnih obveznosti.

S tem dogodkom želimo poudariti, druženje, solidarnost in splošno rekreacijo. Za vas smo bili in bomo na lokaciji 24 ur, na vas pa je da nas v tem času obiščete, odtečete, prehodite ali samo pozdravite. Dogodek je primeren za vsakogar, tako za sprehajalce, rekreativne tekače, otroke, kot tudi tiste ki si želijo dobrega treninga.

Hvala vam še enkrat - podpornikom, podjetjem in vam dragi obiskovalci ter seveda izjemnim tekačem.
Veselimo se ponovnega srečanja z vami - na istem mestu, v istem obdobju leta, za isti namen.
Srečno!

Predsednik Rotary kluba Velenje, Mitja Tašler


arhiv novic