5. Pikin humanitarni tek - 24 ur dobrodelonosti

14. in 15. septembra 2019 bo v času Pikinega festivala v Velenju potekal humanitarni tek na lokaciji Ribiška koča ob Škalskem jezeru v Velenju.

Tek je humanitarne narave in poteka vseh 24 ur, podpira ga MO Velenje v sodelovanju z ostalimi akterji Pikinega festivala. Teka oz. pohoda se je mogoče udeležiti kadarkoli znotraj 24 ur s pričetkom v soboto 14.09.2019 ob 18. uri in trajanjem do nedelje 15.09.2019 do 18. ure. Namen teka je privabiti tekače, športnike in ljudi dobre volje, da se udeležijo prireditve in da v terminu dogodka pretečejo ali prehodijo poljubno dolgo dolžino ter s prostovoljnimi prispevki pomagajo otrokom omogočiti športne počitnice.

Začetek in trajanje teka oz. hoje si vsak udeleženec določi sam, torej znotraj 24 ur od sobote 18.00 do nedelje 18.00 ure. Tudi ponoči bomo dežurali za vas na Škalskem jezeru (pri ribiški koči).

Vsak udeleženec, ki bo prispeval prostovoljno startnino, bo za svoj športni in humanitarni prispevek prejel certifikat dobrodelnosti. Vsa sredstva v obliki prostovoljne štartnine se bodo 100% donirala Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje, ki bo z zbranim zneskom skupaj z Rotary klubom Velenje ter Športno unijo Slovenije popeljala otroke na športne počitnice. Vabljeni!


arhiv novic